Medewerkers

Ons gezelschap zou niet kunnen blijven voortbestaan zonder de tomeloze inzet van vele medewerkers. Zo denken we bijvoorbeeld aan alle acteurs, regisseurs, decorbouwers, productieleid(st)ers, technici en de verschillende duo’s die de bar bemannen tijdens de voorstellingen, maar vooral ook aan onze vaste medewerkers die zich ieder seizoen achter de schermen engageren en zo onze werking naar een niveau hoger tillen. Oprecht veel bewondering en dank voor:

Reginald Fisher, crazy klusjesheld

Lekkende kranen en kapotte lampen maken geen kans bij Regi. Nog voor we het hem überhaupt kunnen vragen, herstelt en verfijnt hij als de beste!

Carine Provyn, kleedkamer en grim connaisseur

Als vrouw van de stichter van La Barraca kan je wellicht moeilijk anders dan betrokken zijn. Maar bij Carine gaat het net iets verder dan dat. Ze zorgt er steeds voor dat de kleedkamer spik en span is voor de première, vult de grimekoffer aan wanneer nodig en voorziet ontschminking voor ieder huidtype!

Jean-Pierre Fack, fotograaf des huizes

La Barraca heeft het geluk om Jean-Pierre huisfotograaf te mogen noemen. Dat mag je ook vrij letterlijk nemen, want JP kent het huis heel goed. Wanneer hij niet achter de lens staat, timmert hij een decor in elkaar of zit hij achter de lichtknoppen.

Jim T. Maes, wonderlijke webmaster

Onze webmaster beleeft zijn drukte moment tijdens de zomer wanneer iedereen met vakantie gaat, want dan stoomt hij onze website klaar voor het nieuwe seizoen. Ook de nieuwsbrief die je zo nu en dan in je mailbox krijgt, vertrekt pas wanneer Jim het zegt. Voor ons is het allemaal Chinees, dus we zijn zeer blij dat Jim deze taal spreekt!

Karo Segers, curieuze copywriter

Alle teksten die je kan lezen op onze website -behalve deze rubriek dan-, zijn ontsproten uit het creatieve schrijversbrein van Karo. Ook haar zomervakantie brengt ze dus voor een deel door achter haar computer om jullie, onze lezers, correct te informeren over de komende producties. Ze mailt en belt naar regisseurs en stuurgroepleden om zoveel mogelijk te weten te komen en giet dan alles in één samenhangende tekst met die deadline in het achterhoofd. Straf!

Dieter Walckiers, grafisch genie

De brochures, flyers en website van La Barraca zien er niet uit zichzelf zo mooi en verzorgd uit. Dieter steekt niet alleen bijzonder veel tijd in het creëren van al die nieuwe grafische jasjes, hij is ook nog eens superflexibel. Lucky bastards zijn wij, want communicatie gaat vaak gepaard met spannende deadlines…

Heb je zelf zin om ook mee te werken aan onze producties? En dit in een gedaante naar keuze? La Barraca is altijd op zoek naar vers bloed! Stuur een mailtje waarin je jezelf voorstelt en vertelt waar je talenten liggen naar info@labarraca.be of spreek ons eens aan na de voorstelling!