Gezocht: Mannen (acteurs)

Voor de productie Hekse(n)rij(K) zijn we op zoek naar een uitbreiding van onze huidige cast.

Meer bepaald zoeken we 6 mannen (sorry, dames) tussen 20 en 60 jaar.

De première is op 21 mei 2011 (meer speeldata vind je op onze Kalender) en de repetities starten eind januari.

Ben je zo’n man met een bruisende goesting om op scène te staan, stuur dan een mailtje naar frieke_de_windt@hotmail.com

Een reactie op “Gezocht: Mannen (acteurs)” (zelf reageren?)

  • Bruno Noorland schreef op 3 maart 2011 om 10:09 :

    Beste, een paar weken geleden kwam ik kijken naar ‘Coriolanus’. Ik zou heel graag meedoen in een van jullie producties. Voor de hierboven vermelde productie kan het niet omdat ik dan op reis ben. Ik ben wel geïnteresseerd in alle andere producties of workshops die jullie te bieden hebben.

    Ik kijk er alvast naar uit met jullie samen te werken. Vriendelijke groeten

    Bruno

     

Een reactie achterlaten

(*) verplicht

: