Leda zoekt groene tuinstoelen

Ach kom, geef eens toe: de temperaturen markeren slechts voorzichtig hogere waarden, maar de echte lente laat nog steeds op zich wachten. Dus waarom het terras al schuren, de tuinmeubels opboenen en de waterspuwende bosnimf boven de visvijver in gang trekken?

Wacht nog eens even.

Dat tuinmeubilair mag je gerust afspoelen, want voor onze nieuwste productie Leda zijn we op zoek naar groene terrasstoelen.  En als ze niet al te vuil zijn willen wij ze gerust afstoffen voor jou (tenzij ze nog bedekt zijn met de restanten van “Barbecueschranspartij Zomer 2009”).

Mensen met groene tuinstoelen kunnen de Leda-leden gelukkig maken door te schrijven of te bellen naar:

Annemie: annemiebulckaert@gmail.com » 0499/742134
Tom: tom.deraeve@telenet.be » 0495/213712

Een reactie achterlaten

(*) verplicht

: