Stress en de hik

Wie hier af en toe komt piepen, zal het misschien al gemerkt hebben: onze site ondervindt de laatste dagen problemen.  De pagina’s worden traag ingeladen, en soms krijg je zelfs een foutboodschap.

Wat is het probleem? De server waarop labarraca.be draait is overbelast.  Wij delen deze server met andere sites (die we zelfs niet kennen), en ergens zit er een duiveltje dat teveel vraagt van de rekenkracht van die servercomputer.  Met horten en stoten komt de informatie door, een beetje als proberen praten wanneer je de hik hebt.  Dit gebeurt voornamelijk ’s avonds.

Samen met de hosting firma (die deze servers beheert) zoeken we uit wat er aan de hand is.  Hopelijk vinden we snel het probleem.  In tussentijd vragen we wat krediet van jou, ongeduldige internetter.  Als het niet meteen lukt om onze site op te vragen, probeer het dan wat later opnieuw.

We doen onze bikkelharde best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Een reactie achterlaten

(*) verplicht

: