Partners

Waarom Partner van La Barraca worden?

Misschien omdat je sympathie hebt voor mensen die ondanks al het digitale geweld dat ons omringt, toch nog de moeite doen om zèlf een verhaal te verzinnen.
Misschien omdat je graag in het gezelschap bent van creatieve mensen. Mensen die nieuwe dingen willen uitproberen. Originele dingen.
Misschien omdat je, of jouw bedrijf, zich verwant voelen met een open en ondernemend huis als La Barraca. Een huis dat niet bang is om risico’s te nemen. Een huis dat kansen wil geven aan mensen met ideeën.

Waarom wil La Barraca een partnerschap met u aangaan?

Omdat het gewoon prettig is om zich als theatergezelschap gesteund te weten door ervaren bedrijfsleiders, ondernemende zelfstandigen, of enthousiaste theaterliefhebbers.
Omdat we ons theater gezellig, veilig, en technisch up-to-date willen houden.
Omdat we onze acteurs, regisseurs en medewerkers in de best mogelijke omstandigheden een podium willen geven.
Omdat we ons publiek in de watten willen leggen.
Voor, tijdens én na de voorstellingen.

Wie zijn onze Partners?

Onze Partners zijn mensen die geloven in wat we doen: theater maken met af en toe een stout en gedurfd randje, maar altijd voor mensen van vandaag, over dingen van vandaag.
Onze Partners zijn mensen die hun naam en reputatie willen verbinden aan originaliteit en –wie durft dat nog?- een zeker engagement.
Onze Partners zijn mensen die bereid zijn een stukje te investeren in het verhaal dat La Barraca heet. Zonder veel grote woorden. Maar met een groot hart voor theater.

Contacteer ons: partners@labarraca.be

» terug naar Het Gezelschap